Heidelberg Materials jedan je od najvećih proizvođača građevinskih materijala na svijetu koji svojim aktivnostima već više od 150 godina doprinosi napretku u svim dijelovima svijeta. Sa više od 51.000 zaposlenih na gotovo 3.000 lokacija u preko 50 zemalja, mi smo jedan od najvećih svjetskih integriranih proizvođača građevinskih materijala i rješenja s vodećim tržišnim pozicijama u cementu, agregatima i gotovim betonima. Naši proizvodi i usluge se koriste u izgradnji kuća, infrastrukture, komercijalnih i industrijskih objekata.

U središtu našeg djelovanja leži naša odgovornost za okoliš. Pioniri smo na putu ka karbonskoj neutralnosti i kružnoj ekonomiji u industriji građevinskih materijala. Radimo na inteligentnim i održivim građevinskim materijalima, kao i na rješenjima za budućnost. Putem digitalizacije pružamo nove mogućnosti našim kupcima i partnerima.

Heidelberg Materials u Hrvatskoj

Već desetljećima hrvatsko tržište opskrbljujemo visokokvalitetnim cementom proizvedenim u našoj tvornici u Bosni i Hercegovini (Heidelberg Materials Cement BiH d.d. Kakanj). Naš ekskluzivni uvoznik je tvrtka Heidelberg Materials Cement Hrvatska d.o.o. Zagreb.

Hrvatsko tržište također opskrbljujemo visokokvalitenim tipovima betona koje još od 1998. godine proizvodi i distribuira renomirana tvrtka Heidelberg Materials Beton Hrvatska d.o.o. Zagreb.
 

Sjedište Hrvatska

Heidelberg Materials Beton Hrvatska d.o.o. Zagreb Ivana Lučića 2A/10
10000 Zagreb
Hrvatska