Heidelberg Materials jedan je od najvećih proizvođača građevinskih materijala na svijetu koji svojim aktivnostima već više od 150 godina doprinosi napretku u svim dijelovima svijeta. Sa više od 51.000 zaposlenih na gotovo 3.000 lokacija u preko 50 zemalja, mi smo jedan od najvećih svjetskih integriranih proizvođača građevinskih materijala i rješenja s vodećim tržišnim pozicijama u cementu, agregatima i gotovim betonima. Naši proizvodi i usluge se koriste u izgradnji kuća, infrastrukture, komercijalnih i industrijskih objekata.

U središtu našeg djelovanja leži naša odgovornost za okoliš. Pioniri smo na putu ka karbonskoj neutralnosti i kružnoj ekonomiji u industriji građevinskih materijala. Radimo na inteligentnim i održivim građevinskim materijalima, kao i na rješenjima za budućnost. Putem digitalizacije pružamo nove mogućnosti našim kupcima i partnerima.

Heidelberg Materials u Hrvatskoj

Već decenijama hrvatsko tržište opskrbljujemo visokokvalitetnim cementom proizvedenim u našoj tvornici u Bosni i Hercegovini (Tvornica cementa Kakanj d.d.). Naš ekskluzivni uvoznik je tvrtka Dunav-Drava cement d.o.o. Zagreb.

Hrvatsko tržište također opskrbljujemo visokokvalitenim tipovima betona koje još od 1998. godine proizvodi i distribuira renomirana kompanija TBG Beton.

Sjedište Hrvatska

Heidelberg Materials Beton Hrvatska d.o.o. Zagreb Ivana Lučića 2A/10
10000 Zagreb
Hrvatska